Balíčková párty Operácie vianočné dieťa

{gallery}2012_ovd{/gallery}

Pozývame Ťa na

Balíčkovú párty Operácie vianočné dieťa

16. novembra 2013 od 10:00 do 17:00
v priestoroch Slova života, Tomášikova 30, Bratislava

 

V prípade, že sa chceš tejto párty zúčastniť, prosíme, aby si zapísal/a svoje meno na priložený papier umiestnený na nástenke v chodbe na Tomášikovej.

Prines so sebou veci potrebné na balenie alebo tie, ktoré chceš dať do balíčkov (prípadne svoj vopred pripravený balíček).

 

Čo je Operácia vianočné dieťa

Poslaním projektu Operácia vianočné dieťa je zrozumiteľne a prakticky demonštrovať Božiu lásku núdznym alebo opusteným deťom po celom svete a spolu s miestnou cirkvou hlásať dobrú správu o Ježišovi Kristovi. OVD je dar pre deti od 2 do 14 rokov ukrytý v škatuli od topánok, ktoré k nám prichádzajú prostredníctvom organizácie Geschenke der Hoffnung z Nemecka.Náš zbor pripravuje aj špecifické balíčky pre deti vo veku od 14 do 18 rokov.

 

Ako zabaliť krabicu:

1 Krabica od topánok

Použi prázdnu krabicu od topánok (prosíme štandardnú veľkosť) alebo malý plastový kontajner. Môžeš krabicu obaliť, ale obal nie je nutný (v prípade plastových nádob alebo jednofarebných krabíc). Čo je najdôležitejšie – modliť sa za dieťa, ktoré dostane Tvoj dar.

 

2 Chlapec alebo dievča

Rozhodni sa, či bude Tvoja krabica pre chlapca alebo dievča a do ktorej kategórie bude patriť. V rámci projektu sú tri kategórie: vek 2-4 roky, 5-9 rokov a 10-14 rokov. Vlož papierik na vrch zabalených vecí, aby sme vedeli identifikovať, pre ktorú kategóriu je určená Tvoja krabica. Ak by si sa chcel podieľať na vytvorení darčeka pre špeciálnu kategóriu od 15-18, informuj sa prosím u koordinátorov projektu, čo by mala takáto krabica obsahovať.

 

{youtube}J7cdE0KZ8WI{/youtube}

3 Naplň ju darčekmi

Naplň krabicu s rôznymi darčekmi, ktoré prinesú dieťaťu radosť. Použi nápady na darčeky uvedené dole v zozname na tejto strane. Nezabudni na jednu vec, ktorú môže dieťa pokladať za hračku ako plyšáka, bábiku, autíčko alebo loptu.

 

4 Pomôž nám finančným darom

Prosíme pomôž nám finančným darom 5,- a viac € vytvoriť viac krabíc pre deti v núdzi. Tento dar bude použitý na vytvorenie ďalších krabíc a kúpu vecí do týchto krabíc. Každý krabica navyše môže potešiť ďalšie dieťa, ktoré by inak do projektu nemohlo byť zaradené. Vopred ďakujeme za každý dar. 

 

Čo patrí do krabice?

Zubná pasta; kefka; mydlo (nie tekuté); hračka (nie bojová); školské potreby – perá, fiksky, voskovky, farbičky, zošity, gumy, kružidlá, kalkulačky, pravítka, zápisníčky, omaľovánky, farby, štetce, peračníky; sladkosti (nie tie ktoré sa môžu roztopiť); oblečenie – tričká, čiapky, rukavice, šály, nohavice (nie objemné); ruksaky; školské vrecká; poháriky a misky z plastu; list alebo prianie (nie je povinné)…

 

Viac info u Naďky Jančárovej, alebo Stanky Andelovej

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave