Tour de Slovaustria 31. 7. – 2. 8. 2012

Trojdňový bicyklový výlet pre chlapcov vo veku od 10 do 18 rokov.

Zraz: 31.7.2012 Bratislava-Rača 9:00.

Cieľ: 2.8. 2012 Ivanka pri Dunaji 17:00.

Pôjdeme bezpečnými cyklistickými cestami (asfaltovými, lesnými, poľnými)

Cena: 20 Eur (na jedlo a réžiu) a 10 Eur (rezerva a vreckové)

Čo si zobrať: Stan na každú dvojicu (trojicu), spacák, karimatka, litrová fľaša s vodou, šiltovka, slnečné okuliare, repelent a opaľovací krém, desiatu na prvý deň, plavky, uterák, veci na prezlečenie, peniaze, preukaz poistenca

Dôležité info pre rodičov: Aj keď pôjdeme pomalšie, sú to pomerne veľké vzdialenosti, ktoré sú pridlhé pre deti, ktoré málo cez rok športujú. Odporúčame, aby si deti ešte pred štartom vyskúšali prejsť takúto vzdialenosť, aby ste zistili, či sú schopné to zvládnuť. V prípade akýchkoľvek problémov je nutné, aby ste boli pripravený dieťa vyzdvihnúť aj počas etapy.

Určite si skontrolujte bicykel (nie v deň odjazdu!) a odstráňte všetky vady (hlavne nech sú dobre dofúkané gumy, funkčné brzdy a prehadzovačky a správne výškové nastavenie sedadla. Odporúčame zobrať so sebou náhradnú dušu k vášmu bicyklu.

Kapacita je obmedzená na 12 detí a 4 dospelých. Hlavným organizátorom je Martin Hunčár.

Uzávierka prihlášok je 1.7. na huncar@slovozivota.sk kde uveďte meno dieťaťa, dátum narodenia, popíšte fyzickú zdatnosť a kontakt na rodiča.

Stručný opis etáp:
Prvá Karpatská etapa (25 km) vedie z Rače cez Svätý Jur na Biely Kríž  a na Košarisko, kde budeme táboriť. Druhá Záhorácka etapa (62 km) vedie z Košariska do Stupavského Salaša, k hradu Devín a späť do Záhorskej Vsi, kde prespíme v stanoch na záhrade u známych. Tretia Rakúska etapa (82 km) vedie zo Záhorskej Vsi do Marcheggu, Hainburgu až do Ivanky pri Dunaji. V prípade, že niekomu vyhovuje odpojiť sa v Bratislave skôr ešte pred koncom etapy, je to možné.

Podrobný popis trasy jednotlivých etáp s vyznačením na mape nájdete tu.

 

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave