DUET tour – 7 pilierov spokojného manželstva

V rámci Národného týždňa manželstva vás pozývame na interaktívny workshop „7 pilierov spokojného manželstva“, doprevádzaný hudobným programom. Tieto stretnutia DUET tour, organizované združením Centrum pre tréning a rozvoj, už úspešne prebehli v mnohých mestách po celom Slovensku. Je to pre manželov a snúbencov, ktorí si chcú svoj vzťah utužiť, predchádzať krízam a prípadne ich úspešne riešiť. Workshopu je možné zúčastniť sa aj keď príde len jeden z partnerov.

Dátum a čas: 11.2.2020 o 18:30
Miesto: Slovo života, Tomášikova 30, Bratislava
Rečník: Denisa Zlevská
Cena je 4 Eurá/osobu, platí sa pri vstupe.
Registrácia je z kapacitných dôvodov nutná cez doleuvedený webformulár.

V kaviarni bude nachystané občerstvenie, ktoré bude k dispozícii hneď po skončení programu o 20:30. Program začíname presne o 18:30 v hlavnej sále, prosíme vás o dochvíľnosť.

Dozor detí počas akcie nezabezpečujeme.

Ďalšie podrobnosti o workshope nájdete na webstránke organizátora stretnutí Duet tour.

Denisa Zlevská

Denisa Zlevská je psychologička s bohatou praxou. Venuje sa poradenskej a terapeutickej činnosti určenej deťom, párom i dospelým klientom. Rovnako tak poskytuje koučing pre jednotlivcov a tímy. Lektorsky a kolektorsky pôsobí v témach ako sú manažérske zručnosti, soft skills, rozvoj dialógu zameraného na riešenie a v témach na pomedzí prevencie duševného zdravia i pracovnej psychológie. Špecificky sa venuje problematike syndrómu vyhorenia a stres-manažmentu.
Podrobnejšie info o nej…

Kde nás nájdete, kontakt:
Slovo života, Tomášikova 30, 821 01 Bratislava, areál spoločnosti Omnia, 2. poschodie. Parkovanie bude možné aj na vyznačených miestach od iných firiem. Usmerní vás pracovník SBS a náš usporiadateľ, ktorý vám rád ukáže, ako sa z parkoviska dostať do našich priestorov, ak ste u nás po prvýkrát. Ak máte ďalšie otázky, radi ich zodpovieme: Martin Hunčár, huncar@slovozivota.sk 0903440480

 

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave