Silvester 2009 v Slove života

Aj v tomto roku sme, tak ako to už je zvykom po viacej rokov, oslávili Silvestra spoločne ako cirkev. V bratislavskom Kerametale sa nás stretlo okolo sedemdesiat. Atmosféra tu bola taká úžasná, že sa nám nakoniec nechcelo ísť ani domov.

Začali sme radostnými chválami, ktoré nás priviedli do Božej prítomnosti. Nimi sme taktiež vyjadrili vďaku nášmu Pánovi za jeho milosť a vernosť v  minulom roku. Od smiechu (teda aspoň predpokladám, že od smiechu!) nám takmer tiekli slzy pri sledovaní scénok v réžii pastora Martina Hunčára – „U troch slepých“ a „Vesmírny cestovateľ“. Nechýbala ani sviatočná silvestrovská večera, ktorú pripravil brat Vlado Vrábel. Tým najdôležitejším pokrmom však pre nás bolo Božie slovo, ktoré nám priniesol pastor Peter Čuřík. Na základe príbehu o Ester nás povzbudil, aby sme sa odvážili snívať veľké sny a očakávali, že budeme Pánom použití. Kľúčom k tomu je naša osobná príprava pre Božie zámery v ústraní, presne tak, ako to bolo aj v prípade Jána Krstiteľa, či samotného Ježiša Krista.

Nový rok 2010 sme privítali slávnostne Večerou Pánovou a modlitbami. Opätovne sme naše osobné životy i cirkev vydávali pre Božie zámery a ciele.

Po polnoci sa rozprúdila nádherná oslava nášho Pána v sprievode rytmických izraelských piesní, ktorá trvala až do skorých ranných hodín.

Silvester 2009 bol jednoducho jedinečný a určite naň  tak skoro nezabudneme!

 

{gallery}2009_silvester{/gallery}

 

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave