Mužom o ženách, ženám o mužoch – 14.2.2014

 

Srdečne ťa pozývame na mládež s veľmi zaujímavou témou “Mužom o ženách, ženám o mužoch” na ktorú bude hovoriť Dr. Ľuboš Lacho.

 

Oblasťami o ktorých bude hovoriť sú:

  • Vzťahy ako také
  • Ak si slobodný, ako vojsť do partnerského vzťahu

 

Kedy? 14. februára 2014 o 18:30

Kde? Tomášikova 30, areál spoločnosti Omnia

 

Dr. Ľuboš Lacho skončil vysokú školu v r. 1974, o päť rokov neskôr obhájil rigoróznu prácu a dostal prvý doktorát. 8 rokov pracoval na súdnom lekárstve ako klinický a forézny psychológ, potom prešiel na posudkové oddelenie Fakultnej nemocnice v Bratislave, kde pracoval 3 roky. 3 roky bol taktiež vedúcim oddelenia klinických psychológov.

V lete v roku 1989 bol vyhostený zo Slovenska ako nežiadúci. V Amerike strávil 15 rokov, kde mal svoju súkromnú prax ako kresťanský psychologický poradca. Pred 8 rokmi sa vrátil aj s rodinou na Slovensko a otvoril si súkromnú prax v Bratislave. Taktiež je predsedom rady TWR media – do tejto služby investuje, nakoľko je jeho túžbou, aby sa aj na Slovensku na FM vlnách šírilo kresťanské rádio. Je štatutárom neziskovej organizácie Svetlo domova, ktorá prevádzkuje podporované bývanie pre postihnutých ľudí.

Z rodinného života určite stojí za povšimnutie že má 3 deti a tento rok bude tomu už 40 rokov čo je v šťastnom manželstve.

 

Tešíme sa na teba

Tím mládeže Slova Života BA

 

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave