Bojovník ISIS: Vo sne sa mu zjavil Ježiš

Moslim, ktorému sa vo sne zjavil „muž v bielom“, o ktorom verí, že to bol Ježiš Kristus, sa stretol s pracovníkmi  organizácie Mládež s misiou (YWAM) na Strednom východe, aby im povedal o svojej nadprirodzenej skúsenosti. Ježiš mu vo sne povedal: „Zabíjaš mojich ľudí!“

Bojovník priznal, že predtým, než zavraždil jedného z kresťanov, dostal od neho Bibliu. Tento kresťan mu tesne pred smrťou povedal: „Viem, že ma zabiješ, ale predtým ti dám svoju Bibliu.“ „Keď ho zabil, vzal si ju a začal čítať,“ cituje riaditeľku YWAM Ginu Fadelyovú Christian Post. Podľa jej slov ho Ježiš v ďalšom sne požiadal, aby ho nasledoval. „Teraz sa chce stať Kristovým učeníkom,“ dodala Fadleyová. Predtým pre neho podľa vlastných slov bolo zabíjanie kresťanov doslova radosťou.

Ďalší z lídrov misijnej organizácie Kevin Sutter povedal, že taký hlad, ako majú moslimovia po duchovných veciach, tu ešte nebol. Christian Post napísal, že v priebehu niekoľkých rokov sa konverzie na základe snov s Ježišom stali medzi moslimami rozšíreným javom.

„V moslimskej kultúre ľudia samých seba nepovažujú za bytosti schopné spoločenstva s Bohom. Spoločenstvo s Bohom je najmä kresťanským konceptom. Moslimovia nečakajú, že Boh k nim bude osobne hovoriť, keďže v nich neprebýva Duch Svätý. Prosia Boha, aby ich viedol skrze sny. Pre niekoho môže byť čudné žiadať Ježiša, ak existuje, aby sa im vo sne ukázal, ale moslimovia to takto robia,“ vysvetlil pre Christian Post Nabeel Qureshi, autor knihy Hľadanie Allaha, nachádzanie Ježiša, ktorý sa zaoberá konverziami moslimov na kresťanstvo.

Zdroj: Christianpost.com

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave