Európska konferencia v Uppsale

Ak ste nevyužili možnosť vycestovať do Švédska na Európsku konferenciu Slova života v dňoch 26.-31.7.2022, máte možnosť ju sledovať aspoň online. Viac informácií o konferencii a programe nájdete priamo na stránke organizátora.

Priamy prenos z vybraných stretnutí viete sledovať v troch jazykoch (angličtine, ruštine, švédčine) na youtube channel Livets Ord Uppsala.

Ak by ste priamy prenos sledovali cez PC, tak existuje možnosť si do mobilu nainštalovať aplikáciu Interactio (pre Android, pre Apple), potom do nej zadať kód LIVETSORD a počas priameho prenosu obraz sledovať cez PC a preklad počúvať cez mobil v češtine. (Youtube bude mať cca 30 sekundové opozdenie oproti prekladu, keďže youtube vysiela málinko opozdene a aplikácia s prekladom ide v reálnom čase. Preklad ide dosť potichu – príjemná hlasitosť je, ak si pripojíte mobil na sluchátka, alebo na repráky…)

Pre tých, čo sa konferencie zúčastnia priamo v Uppsale bude veľmi užitočná aplikácia do mobilu “Europakonferensen 2022“, kde nájdu všetky potrebné informácie o programe, parkovaní, rečníkoch, informácie pre mládež…

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave