Silvestrovská bohoslužba v nedeľu o 18:00

Veľmi srdečne vás pozývame na Silvestrovskú bohoslužbu spojenú s večerou, ktorá bude od 18.00 do 22.00. (Ranná nedeľná bohoslužba tentoraz nebude.) Je úžasné vstúpiť do nového roku s modlitbou! Verím, že Pán k nám bude hovoriť o svojich zámeroch na rok 2024 a ku každému z vás aj osobne.

Začíname o 18.00 večerou, v ponuke máme kurací rezeň so zemiakovým šalátom (bez majonézy), zeleninovú oblohu a samozrejme, k dispozícii bude čaj či skvelý kávovar s viacerými možnosťami. Samotný obed bude stáť 5 Eur, ktoré zaplatíte pri výdaji. Rovnako, ak si zakúpite čokoľvek navyše z našej ponuky, vrátane čaja, kávy či nápojov, platíte pri pulte.

Túžime po tom, aby tento čas večere bol aj priestorom na skvelé spoločenstvo, preto bohoslužbu začneme 19.45. Zároveň sa takto budeme môcť postupne prestriedať v kaviarni, aby bolo pre všetkých dostatok miesta. Súčasťou bohoslužby bude aj vysluhovanie Večere Pánovej.

Silvestrovská bohoslužba bude spojená aj s večerou, preto vás prosíme o registráciu (každého účastníka zaregistrujte samostatne). Ak by niekto chcel prísť len na bohoslužbu o 19.45, samozrejme, môžete, potom sa prihlasovať netreba:

img

Podporte našu službu!

Finančná podpora smeruje na náklady s evanjelizáciami na Slovensku a stavbu cirkevnej budovy v Bratislave